Veel gestelde vragen

1. Moet ik reserveren om bij JumpSkillz te jumpen?

Reserveren bij JumpSkillz is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Ook houden wij natuurlijk rekening met de veiligheid van onze bezoekers, dus vol is écht vol. Reserveer snel door op een van onze JumpSkillz-locaties te klikken!

2. Vanaf welke leeftijd kan ik terecht bij JumpSkillz??

Al vanaf 1 jaar! Tijdens PuppyJump kunnen kids van 1 tot en met 4 jaar jumpen. Je mag bij JumpSkillz al alleen jumpen vanaf 5 jaar.

3. Is indoor trampolinespringen veilig bij JumpSkillz?

Aan elke sport zijn risico’s verbonden, maar bij JumpSkillz doen wij er alles aan om deze risico’s te beperken. Zo is er altijd een toezichthouder aanwezig en licht deze vooraf enkele huisregels toe. Tevens zorgen wij ervoor dat het nooit te druk wordt op de trampolines, ook niet tijdens drukkere periodes. JumpSkillz is tevens gebouwd door een gecertificeerde organisatie en voldoet aan de veiligheidsnormen.

4. Hoe lang duurt het springen bij JumpSkillz?

Het indoor trampolinespringen bij JumpSkillz begint elk heel uur en duurt een uur. Als je te laat arriveert, gaat dit helaas van jouw tijd af. Wij adviseren je tenminste 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wil je langer jumpen? Dan boeken wij, als de planning het toelaat, een uurtje bij.

5. Kan ik vrij parkeren?

Het parkeren bij JumpSkillz is gratis. Mooi meegenomen!

6. Als ik alleen wil kijken, zijn daar dan kosten aan verbonden?

Bij JumpSkillz heb je vrij uitzicht over het gehele indoor trampolinepark en kun je kosteloos in onze lounge verblijven. Bestel gerust een drankje aan de bar.

7. Is het toegestaan eigen consumpties mee te nemen of te nuttigen?

Het is niet toegestaan om in ons indoor trampolinepark eigen consumpties te nuttigen. Je kunt bij ons verschillende snacks en drankjes bestellen. Die zijn al verkrijgbaar vanaf €0,75 cent!

8. Moet ik speciale kleding aan bij JumpSkillz?

Speciale kleding is niet verplicht, maar wij raden je aan om sportkleding of comfortabele kleding te dragen. Kleding met scherpe elementen, zoals spikes of nippeltjes, is streng verboden.

9. Mag ik jumpen op blote voeten?

Het jumpen is op onze eigen speciale JumpSkillz-gripsokken. Deze zijn verkrijgbaar voor €2,50.

9. Is JumpSkillz een speeltuin?

Nee, JumpSkillz is geen speeltuin. Het is een sport-installatie waarop je zelf kan bepalen hoe je hem gebruikt. Je bezoekt het park voor het oefenen van lichaamsvaardigheden en behendigheid, spelen is niet toegestaan. Het is het sporten waaruit je je vermaak haalt.