Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze activiteiten of arrangementen? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan van maandag t/m zondag via telefoonnummer 0299 200 332. Je kunt ook je vraag via het contactformulier stellen.

Praktische Zaken

Wat zijn de openingstijden van Jump Skillz?

‘s Maandags zijn we gesloten. Verder zijn onze openingstijden:
Dinsdag: 14:30–22:00
Woensdag: 13:00–22:00
Donderdag: 14:30–22:00
Vrijdag: 12:00–22:30
Zaterdag: 09:30–22:30
Zondag: 09:30–18:00
Op dinsdagavond is er om 19.00 uur een Fit Jump les (vanaf 16 jaar). Op zondagochtend tussen 10 en 12 kunnen ouders en kinderen samen trampolinespringen tijdens de Family Jump. Kijk voor meer informatie op onze pagina over trampolinespringen.

Wat staat er op het menu?

Je kunt kiezen uit broodjes, friet en snacks. Daarnaast kun je steengrillen en bieden we een lopend buffet. We hebben ook een drankvergunning, dus je kunt ook terecht voor een lekker drankje. Let wel: als je alcohol drinkt, mag je niet meer op de trampolines en de obstacle course. Veiligheid boven alles!

Mogen we zelf eten of drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Wij bieden bij Jumpskillz een complete horeca-gelegenheid waar u diverse versnaperingen kunt nuttigen.

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer je via het formulier reserveert, nemen wij contact op om alles door te nemen en in te plannen. Vervolgens krijg je een e-mail ter controle. Bij die e-mail zit een betalingslink. Na ontvangst van de betaling is jouw reservering bevestigd. Je kunt ook kiezen voor een directe reservering via losse tickets, je kiest een activiteit op een dag en tijd naar keuze en bevestigd en betaald direct uw reservering.

Arrangementen

Vanaf hoeveel personen kun je een arrangement boeken? En wat is het maximaal aantal?

Wij verzorgen arrangementen voor groepen van 6 tot 400 mensen. Nadat je je arrangement hebt samengesteld, nemen wij binnen 2 werkdagen contact op om het programma te bevestigen. Ben je met minder dan 6 mensen? Dan bestel je tickets voor de activiteiten gewoon direct online of aan de balie. Ter plekke kun je wat eten of drinken bijbestellen.

Hoe lang duurt een arrangement?

Dat hangt af van het programma dat je samenstelt. Wanneer je een arrangement boekt, nemen we alle activiteiten met je door. Dan zie je ook met hoeveel tijd je ongeveer rekening moet houden.
Trampolinespringen en bowlen duren allebei een uur.
Een ticket voor de obstacle course geeft voor een hele dag toegang.

De virtual reality games verhuren we per kwartier, half uur en uur. Kijk voor meer informatie bij onze virtual reality activiteiten. Als je blijft eten, ben je langer binnen.

Kan ik bepalen wanneer welke activiteiten plaatsvinden?

Na je reserveringsaanvraag nemen we contact op om de activiteiten in te plannen. We houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren, maar we kijken ook naar wat er mogelijk is. Zo komen we samen tot een planning.

Kan ik de activiteiten van mijn arrangement nog aanpassen na reservering?

Dat kan in overleg. Omdat andere mensen ook arrangementen inplannen, is het mogelijk dat bepaalde activiteiten al volgepland zijn. In dat geval is een wijziging niet meer mogelijk. Als je wilt wijzigen, neem dan contact op via purmerend@jumpskillz.nl. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Gereserveerd maar verhinderd?

Tot 7 dagen voor aanvang van het arrangement kun je de reservering eenmalig gratis verplaatsen.

Verplaatsen van de reservering kan alleen door een e-mail te sturen naar purmerend@jumpskillz.nl. Dit kan niet telefonisch.

Gereserveerd, maar er zijn extra deelnemers?

Bij meer dan 2 extra deelnemers graag eerst even contact opnemen via purmerend@jumpskillz.nl i.v.m. de beschikbaarheid en tafelschikking.

Activiteiten

Moet ik altijd reserveren?

Voor het trampolinespringen is reserveren niet verplicht, maar we raden het wel aan want we houden goed rekening met de veiligheid van onze gasten dus vol is écht vol. Voor de overige activiteiten is reserveren niet verplicht maar wel handig. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen.

Kan ik een losse activiteit annuleren of verzetten nadat ik heb gereserveerd?

Nee, als je een los ticket hebt gereserveerd en betaald, dan kun je kun je niet meer annuleren of verzetten.

Vanaf welke leeftijd kan ik terecht bij JumpSkillz?

Je kunt bij ons trampolinespringen vanaf 5 jaar.
Bowlen is voor alle leeftijden.

De virtual reality-games zijn vanaf 8 jaar.

De free roam games zijn vanaf 12 jaar, omdat ze heel spannend zijn.

De obstacle run, de fitness ruimte en de Fit Jump lessen zijn vanaf 16 jaar.

Is sporten veilig bij JumpSkillz?

Absoluut! Wij hebben een WAS-certificering van de NVWA. Dat betekent dat we professionele toestellen hebben, die op de juiste manier zijn geïnstalleerd en goed worden onderhouden. Onze trampolines, obstacle run en fitness toestellen behoren tot de veiligste van Nederland.

Hoe lang duren de activiteiten?

Trampolinespringen en bowlen duren allebei een uur of langer.
Een ticket voor de obstacle course geeft voor een hele dag toegang.

De virtual reality games verhuren we per uur, half uur en per kwartier. Kijk voor meer informatie bij onze virtual reality activiteiten.

Kan ik vrij parkeren?

Ja, we hebben een ruime parkeerplaats voor en naast de hal. Die is gratis.

Moet ik betalen als ik alleen wil kijken?

Nee, bij Jump Skillz heb je in de restauratie vrij uitzicht over het trampolinepark.

Moet ik speciale kleding aan voor het trampolinespringen of de obstacle course?

Speciale kleding is niet verplicht (m.u.v onze gripsokken) maar wij raden je aan om sportkleding of comfortabele kleding te dragen. Kleding met scherpe elementen, zoals spikes of nippeltjes, is streng verboden.

Mag ik jumpen op blote voeten?

Het jumpen is op onze eigen speciale JumpSkillz-gripsokken. Deze zijn los verkrijgbaar voor €2,50p.p. en zijn bij kinderfeestjes gratis inbegrepen. ook bij het boeken voor 2 uur jumpen zijn de jumpskillz gripsokken gratis.

Mag ik met meerdere personen jumpen op een 10-rittenkaart?

Nee. Onze 10-rittenkaart persoonsgebonden en 1 jaar geldig. Deze 10-rittenkaart heeft verder geen beperkingen en is ook geldig in het weekend en tijdens de kindervakanties.

Mag ik alcohol drinken en daarna verder op de trampolines of de obstacle run?

Nee, omwille van de veiligheid is het niet toegestaan om alcohol te combineren met sportieve activiteiten. Daarom mag je na een biertje of wijntje niet meer jumpen of aan je obstacle skillz werken.

Zien we JE snel?

Losse tickets koop je direct online. Vanaf 6 personen kun je een arrangement samenstellen. Na je aanvraag nemen wij contact op om de activiteiten in te plannen en je reservering te bevestigen.

“Een hartstikke leuke plek voor jonge kinderen, maar ook voor volwassenen die veel van bewegen houden”


Animesh – Moeder

JE kent ons wellicht van

Onze locatie`s

Jump Skillz Purmerend

JumpSkillz Alkmaar

JumpSKillz Hoofddorp

Bekijk onze beoordelinen op Facebook en Google Places!

Klanten waarderen JumpSkillz met gemiddeld
5 sterrengebaseerd op 149 klantbeoordelingen.

Klik op het logo om de beoordelingen te bekijken

Klik op het logo om de beoordelingen te bekijken

Arrangementen

Kinderfeestjes

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeest

Familiefeesten

Groepsfeesten

Bedrijfsevenemente

Trampoline springen

High jump

Dodge ball

Free style zone

tumblinglanes

Big airbag

foampit

Activiteiten

Trampolinespringen

Funbowling

Obstacle Skillz

VR Games

Bumperballen

Eten en drinken