JumpSkillz indoor trampoline

Op dit moment zijn de indoor trampolineparken van JumpSkillz de grootste, gezelligste en meest complete indoor trampolineparken van Nederland. Ook zijn wij trotse eigenaar van een Superdeluxe Obstacle Course. Onze obstacle course is de enige in zijn soort en de eerste in Europa! Kom ook sportief jumpen bij JumpSkillz! Wij heten je van harte welkom in Alkmaar, Hoofddorp en Purmerend.

Trampolines en extra’s

In onze indoor trampolineparken kun je jouw vette tricks en jump skillz oefenen en laten zien. Maar dat is niet het enige! Ook kun je bij JumpSkillz sporten op extra’s zoals extra grote trampolines, Dodgeball-arena’s, Dunkzones, Foampits, Big airbags, High jumps, meerdere tumblinglanes, volleyball court en basketball court. Het jumpen bij JumpSKillz is voor jong en oud. En weet je wat mooi meegenomen is? Deze sport is veel leuker dan fitness, maar je wordt er net zo fit van!

Jumpen voor oudere jeugd

Bij JumpSkillz kan je jumpen op de trampolines en chillen aan de bar met je leeftijdsgenoten. De avonden zijn exclusief voor jeugd met een minimale leeftijd van 12 jaar.